Tagzania is closing

Next March 31st Tagzania will stop working. Be sure to download all your data in your profile view before that date. Thank you for all your support these years.


Tagzania ixtera doa

Datorren martxoak 31an Tagzania itxiko dugu. Ziurtatu zure datu guztiak deskargatzen dituzula zure profiletik egun hori baino lehen. Eskerrik asko urte guzti hauetako babesagatik.

LA SERP DELS HONS

A la fondalada dels Hons (abans Ons), des de temps immemorials, en un vessant que popularment es coneis pel nom de Raudorà, per l'abundància de les plantes de roldor, amb característiques de petita i impenetrable selva, hi tenia l'amagatall, refuguant-se, un serp tan dobla i Grossa com una travessera.<br />Mai ningú la va poder veure tota sencera. I si algú ho va aconseguir, potser no ho va poder contar. Com a màxim se li va entreveure la punta de la cua quan s'amagava o s'endevinava el rastre sinuós que deixava pels bancals de terres rogeneques i pels camins de fondes roderes. L'esglaia era elm tan fort entre els desnaiats testimonis que, això veient, mai més tornaven a la partida del Hons. <br />A ben segur que aquesta serp tan grossa era el fidel guardià dels secrets que envolten el misteri del desaparegut poblat d'On. (ies Julio Antonio, sidahmed)

Get Directions to here | Add a new place in this area | Hotels in Rasquera

Big map | Google Earth KML | OpenStreetMap

sida69 (updated 15 years ago)

lat: 41.0003051758, long: 0.589656829834

Embed


Did you see something wrong?, contact Tagzania.